• Technical

    • Appointment: 2011
    • Construction Start: 2015
    • Completion: 2017
    • Area: 5,745m² GIA (existing excluding circulation); 815m² GIA (additional excluding circulation)
    • Budget: £5.0 million
    • Sustainable Credentials: 40% improvement on regulations
    • Form of Contract: JCT Intermediate with Contractor's Design
    • Client: The Benyon Estate
    • Contractor: Sullivan Brothers Construction
    • Services Engineer: AJ Energy
    • Structural Engineer: MMP Design
    • Quantity Surveyor: Castle-Davis Ltd

These six Victorian warehouses are used primarily as studios and offices. They offer well-proportioned daylit spaces with a strong character borne out of their industrial past. Our scheme, which recollects our earlier completed work 10–22 Shepherdess Walk, treats the roof of these warehouses as a landscape in microcosm on which are to be constructed a series of small prefabricated studios.

  • Technical

    • Appointment: 2011
    • Construction Start: 2015
    • Completion: 2017
    • Area: 5,745m² GIA (existing excluding circulation); 815m² GIA (additional excluding circulation)
    • Budget: £5.0 million
    • Sustainable Credentials: 40% improvement on regulations
    • Form of Contract: JCT Intermediate with Contractor's Design
    • Client: The Benyon Estate
    • Contractor: Sullivan Brothers Construction
    • Services Engineer: AJ Energy
    • Structural Engineer: MMP Design
    • Quantity Surveyor: Castle-Davis Ltd
  • More Information
Tweet this page
>