• Technical

    • Appointment: 1994
    • Construction Start: 1995
    • Completion: 1995
    • Area: 308m²
    • Budget: £40,000
    • Form of Contract: Traditional
    • Client: Michaelides & Bednash
    • Structural Engineer: Barton Engineers
  • Bibliography

      • Marcus Field, 'Interiors & Fit-Outs - Adjusting Space for Changing Times', The Architects' Journal, 29 February 1996, pp39–41
      • Robert Bevan, 'Going Public', The Guardian: Space, 17 October 1997, pp8–10
      • Francis Duffy, 'Michaelides & Bednash', The New Office, 1997, pp142–147

A single 20m long refectory table accommodates every member of staff.

‘It comes close to the ideal setting for collaborative office working, encouraging people to do things rather than constraining them’ Francis Duffy, 1997

  • Technical

    • Appointment: 1994
    • Construction Start: 1995
    • Completion: 1995
    • Area: 308m²
    • Budget: £40,000
    • Form of Contract: Traditional
    • Client: Michaelides & Bednash
    • Structural Engineer: Barton Engineers
  • Bibliography

      • Marcus Field, 'Interiors & Fit-Outs - Adjusting Space for Changing Times', The Architects' Journal, 29 February 1996, pp39–41
      • Robert Bevan, 'Going Public', The Guardian: Space, 17 October 1997, pp8–10
      • Francis Duffy, 'Michaelides & Bednash', The New Office, 1997, pp142–147
Tweet this page
>