• Technical

    • Appointment: 2001
    • Budget: £4.5 million
    • Client: Unilever
    • Services Engineer: Whitby Bird
    • Structural Engineer: Whitby Bird
    • Quantity Surveyor: Tweeds Construction Consultancy

Our scheme unites disparate research and development teams with their public for whom they develop products on Unilever’s Port Sunlight campus. The design was intended as a model for Unilever’s Global Technology Centres worldwide. The project’s cancellation due to internal restructuring, which would result in the proposed facilities being located in the Netherlands, coincided with the completion of the construction drawings.

  • Technical

    • Appointment: 2001
    • Budget: £4.5 million
    • Client: Unilever
    • Services Engineer: Whitby Bird
    • Structural Engineer: Whitby Bird
    • Quantity Surveyor: Tweeds Construction Consultancy
  • More Information
Tweet this page
>